Transfer & vårt varumärke Image Gripping
Företaget startade 2004 upp den första produktionslinjen, och produktutvecklingen av transfern påbörjades. Efter att ha lyssnat på våra kunders önskemål beträffande kvalitét och flexibilitet, så kunde vi 2006, stolt presentera vår egna unika transfer. Transfern varumärktes, med namnet ”Image Gripping”.

Flexibilitet och kvalitét är egenskaper, som kännetecknar Image Gripping-transfern. Det är egenskaper som möjliggjorts, av egen produktion. Vi har därmed kunnat forma transfern efter marknadens önskemål. Idag kommer det fram allt fler material med varierande egenskaper, som kräver sitt eget sätt att applicera transfern på. Vid hanteringen/appliceringen av transfern, är det viktigt att man tar hänsyn till plagget. Med Image Gripping-transfern finns möjligheten att gå ner i väldigt låg temperatur, och med ett lågt tryck. Det gör den till en väldigt bred, och för materialet skonsam transfer. Idag klarar vi av att applicera vår Image Gripping-transfer på, i stort sett alla kända textila material.
Färgäktheten är stor och färgerna vi jobbar med är täckande. Det gör att en vit dekal är vit, även om den appliceras på en färgad, randig, eller rutig tröja. Kanterna är knivskarpa utan synliga limkanter. Transfern får en slags gummikänsla, och med sin matta yta blir den ett med plagget utan att kännas plastig.
Vi jobbar ständigt vidare för att förbättra och anpassa vår transfer för framtida utmaningar.

 

10 argument för Image Gripping

1. Hög färgäkthet
2. Knivskarpa kanter
3. Bred transfer = Hög flexibilitet (Kan appliceras på 95% av alla kända textila material)
4. Låg appliceringstemperatur
5. Optimal hållbarhet
6. Täckande färger
7. Inga limkanter
8. Lågt tryck vid applikation (Mindre slitage på plagg & press)
9. Egen produktion
10. Lång erfarenhet & hög servicegrad

Copyright © 2018 Bamatex Group